Geir-Hugo Nilssen

Mann på 52år fra Tromsø som har bodd i Bardu i 30 år. Er på flytting tilbake og har nå fått muligheten til å realisere en gammel drøm. Bakgrunnen er gleden av å være ute på tur i alle årstider. Har gjennom mange år drevet aktivt med langrenn, randonee (toppturer) og orientering. Starter fra Lindesnes 17 Januar 2010 og skall bruke under 90 dager til Nordkapp. Vil gå alene på ski med sekk. Følg min ferd, klikke på SPOT ikonet til venstre.

torsdag 25. mars 2010

Dsg 68. 24. Mars. Stor - Rosta til Kilpisjavri. 46 km.

Startet i ett strålende vær skyfritt og stilla. Været holdt seg stort sett bra hele dagen. Gikk om Paltsa i Sverige over til Treriksrøysa og så til Kilpis.Terrenget og været var helt fantastisk en av de bedre dagene vi har hatt.Kjempeopplevelse og komme til grensepunktet mellom Finnland, Sverige og Norge i strålende sol fra skyfri himmel.

2 kommentarer:

  1. Hei Geir-Hugo, lurte på hvor langt du var kommet
    siden det ikke var lagt inn en spot.Når du nå har summert opp turen fra Rost og til Kilpis så er jeg med,God tur videre far

    SvarSlett
  2. Hei, kjære bror, ser du har vært innom Kilpis og traktene rundt. Minnes alle turene til Kilpis og skiterrenget rundt som vi måtte gå i når du og jeg var barn og var i Skibotn(Helligskogen). Du som alltid lå langt foran oss andre og skulle opp på de høyeste punktene. For meg var det alt for ofte et slit, men ikke for deg. Ser nå at du fortsatt er den samme, er veldig stolt av deg.

    SvarSlett