Geir-Hugo Nilssen

Mann på 52år fra Tromsø som har bodd i Bardu i 30 år. Er på flytting tilbake og har nå fått muligheten til å realisere en gammel drøm. Bakgrunnen er gleden av å være ute på tur i alle årstider. Har gjennom mange år drevet aktivt med langrenn, randonee (toppturer) og orientering. Starter fra Lindesnes 17 Januar 2010 og skall bruke under 90 dager til Nordkapp. Vil gå alene på ski med sekk. Følg min ferd, klikke på SPOT ikonet til venstre.

torsdag 25. mars 2010

2 kommentarer:

  1. Hei hei Geir Hugo - artig å følge deg på nett - er inne hver dag. God tur siste delen, regner med at du er i ditt livs form nå. Er det ikke artig! Utfordringen er hva du skal gjøre med den gode formen når du kommer hjem, he he :) Får ikke fulgt deg de siste dagene. Drar på hytta på Altevatnet - artig om du sender oss en tekstmelding fra Nordkapp. Regina

    SvarSlett
  2. Hei geir.Ja,no e du jo på kjente trakte,så nå vet vi omtrent hvor du er.høres ut for at du storkoser deg,og det er jo bra.Har du en sluttdato for turen,så vi vet når du er i mål? God tur på din færd over vidda.

    SvarSlett