Geir-Hugo Nilssen

Mann på 52år fra Tromsø som har bodd i Bardu i 30 år. Er på flytting tilbake og har nå fått muligheten til å realisere en gammel drøm. Bakgrunnen er gleden av å være ute på tur i alle årstider. Har gjennom mange år drevet aktivt med langrenn, randonee (toppturer) og orientering. Starter fra Lindesnes 17 Januar 2010 og skall bruke under 90 dager til Nordkapp. Vil gå alene på ski med sekk. Følg min ferd, klikke på SPOT ikonet til venstre.

mandag 15. mars 2010

Dag 58. 14. Mars. Ballvasshytta - Ny -Sulitjelma. ca. 36 km.

Når jeg kom på Ballvatnet så gikk det bare til mitt på leggen, så det gikk litt fortere. Etter ca. 14 km. kom jeg endelig innpå ett scooterspor , sjelen vært så glad for det fulgte det nedover til Daia , der det ble dobbel middag. I dag ble det litt solgløtt utpå dagen. Mye folk var å gikk på ski fra Skihytta og innover dalen ett kjempefint turterreng . Er mye hytter i området og en liten alpinbakke. Etter å ha rundet kirka går det bare opp og opp ei voldsom stigning og ei fantastisk utsikt. Fikk melding fra Anders som var i Ritsem. Kanskje vi møtes igjen ?

1 kommentar:

  1. Vel framme i Abisko, som du ser følger vi med både på korte og lange ettapper, etter føreforholdene, vi følger med videre, god tur!! Hilsen MAMMA og Edv.

    SvarSlett