Geir-Hugo Nilssen

Mann på 52år fra Tromsø som har bodd i Bardu i 30 år. Er på flytting tilbake og har nå fått muligheten til å realisere en gammel drøm. Bakgrunnen er gleden av å være ute på tur i alle årstider. Har gjennom mange år drevet aktivt med langrenn, randonee (toppturer) og orientering. Starter fra Lindesnes 17 Januar 2010 og skall bruke under 90 dager til Nordkapp. Vil gå alene på ski med sekk. Følg min ferd, klikke på SPOT ikonet til venstre.

lørdag 3. april 2010

Dag 76. 2. April. Kåfjord - NORDKAPP. 40km.(+12km)

Så var siste dagen kommet og en merker det er blitt vår ikke frost i natt. Først 3km. ved siden av veien på ski av med skiene og trasking igjennom en undersjøisk tunnel til Magerøya på nesten 7 km. Etter tunnelen inn en dal og så over fjellet mot Nordkapp. Føret var tungt før en kom opp på fjellet. Gikk veldig tungt føler at kroppen er sliten etter lange dagsetapper. Kom ut til Nordkapp kl. 20,25 det var blitt skjømt og ikke livstegn å se ,men målet var nådd. En veldig lettelse å vite at alt har gått etter planen ingen uhell eller skader.Formen og motivasjonen har vært på topp hele tiden. Det som var tungt var å gå tilbake 12 km. Veien fra Skarsvåg og utover er stengt med bom tidlig på kvelden. Å gå i sterk motvind tilbake etter at målet er nådd er tungt,men det var bare å stå på. Ble seint før jeg kom meg i seng. Neste morgen går Hurtigruta fra Honningsvåg kl.06.15. Sitter ombord og oppdaterer og slapper av. Skal bli deilig å komme tilbake vet det er noen som venter.

4 kommentarer:

  1. Æ som trodde det sto en heiagjeng klar når du ankom Nordkapp. Det var skuffende, det hadde du virkelig fortjent etter det du har prestert.
    Igjen æ e kjempestolt av dæ,kjære bror.

    SvarSlett
  2. Hei Geir Hugo.
    Gratulerer med å ha gjennomført Norge på langs,vi er imponert over dine prestasjoner.

    Mvh. Gunn og Odd-Johan, Bardujord

    SvarSlett
  3. Gratulerer Geir-Hugo!!!! jeg stiller meg i rekken av de som er mektig imponert over pågangsmot og utholdenhet. Du har gått hver eneste meter som er mulig å gå, og 8 mil med den sekken er egentlig helt ekstremt! Tror ikke det er så mange som hadde klart det etter deg! Jeg vil takke for fine dager underveis og for god motivasjon og drahjelp! Selv er jeg er nok ikke på Nordkapp før om en uke.. mvh Anders Ødegaard

    SvarSlett
  4. Gratulerer.
    Vi på Furuheim har fulgt deg oppover landet.
    Skulle du være i nørheten av Susendal så er du hjertelig velkommen på besøk!
    Nyt våren, og vel gjennomført prosjekt!

    Trine og Morten
    Furuheim gård.
    www.furuheimgaard.no

    SvarSlett