Geir-Hugo Nilssen

Mann på 52år fra Tromsø som har bodd i Bardu i 30 år. Er på flytting tilbake og har nå fått muligheten til å realisere en gammel drøm. Bakgrunnen er gleden av å være ute på tur i alle årstider. Har gjennom mange år drevet aktivt med langrenn, randonee (toppturer) og orientering. Starter fra Lindesnes 17 Januar 2010 og skall bruke under 90 dager til Nordkapp. Vil gå alene på ski med sekk. Følg min ferd, klikke på SPOT ikonet til venstre.

lørdag 3. april 2010

Bilder fra Nordkapp. Var begynt å bli ganske mørkt derfor dårlig.

6 kommentarer:

  1. Gratulerer med gjennomført NPL på imponerende tid. Nesten litt vemodig at turen er over. Har vært spennende å følge turen din som jeg har oppdatert meg på hver dag. Nå i påsken via mobil. En inspirasjon for alle som drømmer om en dag å få muligheten til å gjøre det samme.

    mvh Kent Mortensen,Tromsø

    SvarSlett
  2. Hei,å gratuler me vel overstått. d har vært kjempespenende å følge deg på turen.Nå får du slappe av litt,før værdagen henter deg inn igjenn.

    SvarSlett
  3. Hei Geir-Hugo.
    Slutter meg til rekken av gratulanter. Har fulgt med på bloggen stort sett hver dag. Det står virkelig respekt av prestasjonen. Når det gjelder deg blir man jo ikke overrasket over noen ting med hensyn til lange dagsetapper, men likefullt er det veldig imponerende!
    --Olav

    SvarSlett
  4. Hei Geir-Hugo! Gratulerer med fantastisk gjennomført NPL. Jeg likte dine turbeskrivelser: akkurat passe med informasjon og systematisk beskrevet.Lykke til videre!
    Fred Kuyper, Leira i Valdres

    SvarSlett
  5. Heisann. En vanvittig imponerende tur du har gjennomført. Ville ALDRI hatt tålmodighet eller motivasjon til å gjennomført noe sånt!

    SvarSlett
  6. Hey Geir-Hugo
    How's going? could you pleas send me your email-adress. thank you cyrill
    cyrill.vagac@gmx.ch

    SvarSlett